У Запоріжжі квартирні злодії навчилися залазити у вікна, захищені гратами. Жителі панікують, адже грабіжники обчистили вже не одну квартиру.

Грабіжники знімали навіть металеві решітки з вікон.

В поліції зловили винних відразу після пограбування. Злочинцями виявилися двоє чоловіків 1980 та 1994 років народження. Вони зрізали решітки на вікнах квартир, розташованих на перших поверхах багатоповерхівок. До цього "фокусники" таким же способом пограбували квартиру 25 серпня в будинку на вулиці Незалежної України. Викрали гроші, ювелірні вироби, побутову техніку, інші речі.

У грабіжників поліцейські вилучили крім викраденного, набір відмичок та інструменти. На даний момент ведеться слідство.

Грабіжників зловили на гарячому.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.