Як відомо, Україні поки ще можна тонувати скло автомобіля, на тільки при дотриманні певних умов. Так, з вулиці повинно бути добре видно водія та пасажира, а з машини — дорогу. У автолюбителів, які вирішили позлоупотреблять даним правилом, можуть забрати права і навіть посадити на ґрати на 10 днів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це пишуть українські ЗМІ.

Питання: "Чому не можна тонувати так, як захотілося?"

Відповідь: "Тому що небезпечно. Якщо водієві погано видно дорогу, постраждати може не тільки він, але і будь-хто, хто йому зустрінеться. В Україні, якщо порівнювати з сусідами, лояльний закон. У нас можна тонувати скло, але так, щоб і водія, і дорогу було добре видно. А ось в ЄС взагалі заборонено будь-яке тонування, крім того, що передбачено заводом-виробником. Але і заводи працюють за чітким нормативам і не можуть їх порушити."

Нагадаємо, Дніпро нажахала зухвала атака: облили бензином і підпалили.

Як повідомляв Знай.uа ігри в шумахерів обернулися смертельною ДТП, Львів ллє сльози: подробиці не для слабкодухих.

Знай.uа писав, ночував на дереві: під Дніпром малюк застряг на 10-метровій висоті, рятували всім містом.