Стало відомо, що більше 3,7 тисяч військових з 14 країн НАТО і партнерів візьмуть участь в українсько-американських командно-штабних навчаннях із залученням військ Rapid Trident-2019.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ці навчання відбудуться 13-28 вересня 2019 року на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, повідомили в командуванні Сухопутних військ США в Європі (US Army Europe).

"В навчаннях візьмуть участь близько 3.700 військовослужбовців з 14 країн союзників і партнерів, включаючи майже 375 американських військових і представників цивільного персоналу", - йдеться в повідомленні.

Також слід зазначити, що американська компонента буде представлена на Rapid Trident особовим складом 101-ї аеромобільної дивізії, Національної гвардії Каліфорнії, 7-м навчальним командуванням Сухопутних військ, а також командуванням спеціальних операцій в Європі.

До того ж повідомляється, що навчання Rapid Trident повинні сприяти подальшій модернізації оборонного сектору України за стандартами США і НАТО, а також зміцненню регіональної безпеки та міжнародної інтеграції.

Нагадаємо, що ВСУ відмовилися від суперзброї.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Франківському накрили голову митниці.

Також портал Знай.ua писав, що армія США готова до наступної війни.