Еротичний гороскоп на 30 серпня Овен

Ви сьогодні будете дуже сором'язливо реагувати на все сексуальне. Але це зробить вас ще більш спокусливими, так що можете залишатися в цьому образі.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Телець

Не відмовляйтеся сьогодні зайти після вечері в гості. Зранку ви зрозумієте, то це дуже правильне рішення, та ще й готувати не треба.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 30 серпня Близнюки

У вас дуже активними ерогенними зонами будуть руки. Підкресліть їх браслетами або кільцями, частіше тримайтеся за руки і включіть їх у вашу прелюдію.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Рак

Сьогодні вам потрібно бути стриманішими у словах, але не в діях. Саме час вигадати щось цікаве і пристрасне. А ось гарні слова краще залишити на потім.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Гороскоп на вересень

Еротичний гороскоп на 30 серпня Лев

Сьогодні вам потрібно постаратися залишити для партнера більше часу ввечері. Не затримуйтеся на роботі, коханому потрібна прелюдія довше.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Діва

Доведеться бути наполегливіше, щоб партнер погодився на вашу задумку. Просто зараз погода така, що йому складно налаштуватися. Не сприймайте на свій рахунок.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Терези

Якщо ви сьогодні вийдете на «полювання», то обов'язково повернетеся додому не з порожніми руками. Здобич буде дуже поступливою, але може виявитися занадто гучною.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Скорпіон

Сьогодні вам захочеться чогось незвичайного в поведінці з партнером. Але йому навпаки потрібна сексуальна стабільність, тому доведеться йти на компроміс.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 30 серпня Стрілець

Сьогодні з вас може вирватися пригнічена агресія. Постарайтеся не закусати партнера до крові. Інакше вас вважатимуть божевільним звіром.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Козеріг

З Козерогами можуть почати грати, як кішка з мишкою. Не насідайте сильно, і бажана людина сама піде вам на зустріч.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Водолій

Вас сьогодні буде дуже складно запалити, але різні аргументи про користь сексу для тіла і шкіри можуть вас переконати.

Еротичний гороскоп на 30 серпня Риби

В цей день ваш партнер постарається кількість ласк звести до мінімуму, оскільки з тієї чи іншої причини не захоче підпускати вас до себе близько.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.