Водії "євроблях" вже почали отримувати чималі штрафи. В основному ця сума дорівнює 8,5 тисяч гривень за керування транспортним засобом на іноземній реєстрації. Однак, можливо, що "євробляхерам" можуть подарувати ще одну відстрочку, а після і повністю вирішити питання "доступною розмитнення транспортних срдств.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

30 серпня за ініціативою Володимира Зеленського був прийнятий законопроект №1030, який він назвав невідкладним. Відповідно до цього закону буде діяти відстрочка штрафів для "євробляхерів" на 90 днів до того, як приймуть новий закон. І нібито, згідно з цим законом, можна буде поставити машину на українські номери зі знижкою 50% від поточних цін.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Цікаво те, що на сайті Верховної Ради текст законопроекту так і не опублікували, а на 30 серпня він числиться як документ, який "доручено підготувати".

Важливо відзначити, що поки законопроект не опублікували, він не має юридичної сили. Так що в даний момент "євробляхер" все ще може отримати штраф.

Нагадаємо, раніше Зеленський вдруге вніс на розгляд Ради закон про "євробляхи": чого чекати водіям.

Також Знай.uа писав, що Верховна Рада вирішила долю євробляхерів: рішення охопить сотні тисяч водіїв.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський вніс у Раду закон про євробляхи: що пропонує водіям слуга народу.