У п'ятницю, 30 серпня, Червоногвардійський суд Дніпра продовжив запобіжний захід спортсменці Дарині Мастикашевій на 60 днів без визначення застави. Як відомо, чемпіонка України з тхеквондо перебуває у СІЗО вже більше 2-х років.

31-річна Мастикашева, за даними слідства, на замовлення ФСБ вербувала ветеранів АТО для підготовки терактів у Росії. Вона пропонувала АТОшникам роботу на будівельних объектах у РФ, а потім вони ставали учасниками диверсії, зрежисованій путінською владою.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Спортсменку звинувачують у державній зраді (ст. №111 КК України), їй загрожує від 12 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, обмін політв'язнями між Україною і Росією можуть відкласти, - ЗМІ.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, з Москви на Київ летить непізнаний борт.

Також Знай.uа" писав, українські герої у запеклому бою на Донбасі взяли в полон бойовика.