Державний банк "ПриватБанк" приготував для простих українців черговий неприємний сюрприз. Відомо, що у фінустанові спробували через суд залучити одного українця до відповідальності, за те, що він не повертає іпотечний кредит, який він взяв під 24% річних. Так, мова йде про одного з жителів Харківщини.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Банкіри захотіли стягнення позову до боржника у вигляді його нерухомого майна, яке він виставив, як заставу. При цьому, не дочекавшись рішення суду, в Приваті спробували позбавити чоловіка права виїзду за кордон.

У цій досить суперечливій справі, Верховний суд прийняв сторону позичальника і заборонив фінансистам впливати на вільне пересування людини.

В суді послалися на той факт, що кредит базується на заставі, який в будь-який момент можна продати на ринку нерухомості, тим самим повернувши кредит у повному обсязі. Саме з цієї причини в суді вважають нелогічним робити клієнта ПриватБанку невиїзним.

Нагадаємо, екс-беркутівця, підозрюваного у тортурах майданівців, виправдали: отримав посаду в новій поліції.

Як повідомляв Знай.uа Коломойський виніс вирок гривні, ось що задумав Порошенко: "Доведеться сидіти у в'язниці".

Знай.uа писав, Коломойський виніс вирок гривні, ось що задумав Порошенко: "Доведеться сидіти у в'язниці".