Пекельна поїздка на Укрзалізниці довела журналіста до відчаю: "Якщо я не виживу, прошу в моїй смерті звинувачувати..."

Укрзалізниця потрапила в новий гучний скандал. Журналісти, які їхали за маршрутом Херсон-Київ поскаржилися на жахливий стан поїздів і відсутність кондиціонера в +35 спеку. Журналіст Дар Грищенко поділився тим пеклом, який чекав його і команду в одному з поїздів компанії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Про що Зеленський домовився з президентом Польщі Дудою: підтримка від США та санкції проти Росії

У суботу, 31 серпня, президент України Володимир Зеленський прибув до Варшави для зустрічі з польським президентом Аджеем Дудою. Під час спільної прес-конференції Зеленський заявив, що Україна готова скасувати мораторій на пошук та ексгумацію польських поховань в обмін на відновлення зруйнованих українських пам'яток у Польщі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Беленюк зі "Слуги народу" став прогульником: не встиг прийти в Раду, вже пропустив сотню голосувань

Як було відомо, український борець Жан Беленюк розпочав роботу у Верховній Раді. Він займає посаду заступника голови комітету молоді та спорту.

Так, за два дні роботи у Верховній Раді Беленюк проголосував 88 раз (50,29%). 5 раз він утримався від голосу, а 82 голосування Жан пропустив.

Жан Беленюк
Жан Беленюк

Разумков розповів про трагедію: "Мені боляче і неймовірно соромно"

Новий спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков висловив співчуття рідним і близьким військовослужбовців Нацгвардії, яких чотири роки тому вбили під стінами Ради. Про це він написал на своїй сторінці у Facebook.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Веселун Богдан у Раді став мемом, ще ніхто так не радів роботі: як школяр

Голова Офісу президента України Андрій Богдан знову став героєм мемів через свою ексцентричну поведінку в Раді. Дивні жести політика розсмішили українців і вони почали жартувати над Богданом. Відповідне фото опубліковано у Telegram-каналі Perepichka News.

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан
Керівник Офісу президента України Андрій Богдан