Відомий український блогер Михайло Шнайдер відреагував на ситуацію, коли суд не задовольнив скаргу адвоката Гримчака на утримання під вартою і заставу 6 млн гривень.

Блогер висловив тривогу за Гримчака. За його словами, Гримчак майже місяць страждає без свіжих кавунів. Про це стало відомо завдяки публікації Шнайдера в мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Как то тревожно за Грымчака. Почти месяц, страдает без свежих Арбузов.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 31 augustus 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Якось тривожно за Гримчака. Майже місяць, страждає без свіжих кавунів", - підписав кумедний допис Шнайдер.

Затримання Гримчака свідчить, що зокрема НАБУ не просто не зважає на Генпрокурора та його оточення, але й підбирається до нього самого, адже хтось має дати відповідь на питання законності походження статків сім‘ї Луценка і розкрити схеми, в яких вона задіяна.

Тепер це питання часу, адже зухвалість, з якою державні діячі Луценки будували свою бізнес-імперію, вражає.

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав, Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.