В Харківській області Ізюмський районний суд виніс вирок 61-річному чоловіку. Його звинуватили в тому, що він спробував винести з дільниці бюлетень для голосування.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався на виборчій дільниці №4 міста Ізюма. Вранці 21 липня на голосування прийшов місцевий житель. Йому видали два бюлетеня. Проте в ящик виборець опустив тільки один, другий – сховав у пакет і вийшов з дільниці.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дане порушення зауважив голова виборчої комісії. Він одразу повідомив про подію співробітникам поліції.

Правоохоронці прибули на виборчу дільницю і зафіксували факт порушення. Також вони вилучили речові докази та затримали правопорушника.

Изюмчанина привели на допит, де він зізнався, що просто не знав, за кого віддати свій голос. З цієї простої причини і вирішив забрати бюлетень.

Суд визнав жителя Ізюма винним і призначив покарання у вигляді штрафу розміром 1,7 тис. грн.

Нагадаємо, Рябошапка міцно взявся за чиновників.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський залишить Ляшко і Гройсмана без грошей.

Також Знай. ua писав, що прем'єр-міністр Гончарук поставив крапку в перепису населення.