Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 3 вересня. Курс долара порівняно з показниками у понеділок, 2 вересня, підвищився в ціні і тепер становить 25,26 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют Нацбанку на 3 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2526,3473 гривень;
- 100 євро – 2770,8977 гривень;

Як видно з цими показниками, євро впав у ціні на 4 копійки. Крім того, долар подорожчав на 12 копійок.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, НБУ зафіксував приріст вилучених з обігу фальшивих купюр номіналом 500 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.