У понеділок, 2 вересня, В Києві на 53-му році життя помер відомий спортивний журналіст і коментатор Олександр Журахівський. Про сумне звістку повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Руслан Свірін.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тільки день тому розповів одному чоловікові про перший склад на чолі з Сашею Журахівським. І ось сумно - він пішов за обрій. Тут і слів більше немає. Одна печаль. Скільки років разом працювали, скільки подій охоплює... З миром, Олександре", - написав Свірін.

Варто уточнити, що на даний момент точні причини смерті Журахівського невідомі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олександр Журахівський працював на українських телеканалах "Інтер" та "Перший національний", а останнім часом був ведучим на радіо "Ера".

Нагадаємо, що під Вінницею помер друг Яремчука і Ротару.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США зняли фільм про найбільшу трагедію українського народу.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно в Дніпрі зупинилося серце педіатра Дніпропетровській ЦРЛ Віктора Молодана.