У Франції помер легендарний перукар Патрік Алес (справжнє ім'я - Хесус Гонсалес), В історії світової моди він залишиться як першовідкривач процесу укладання вологого волосся з одночасною сушкою їх феном. Він також був піонером у розробці засобів по догляду за волоссям на рослинній основі.

Патрік Алес помер у віці 88 років. Про це повідомляє видання Le Parisien з посиланням на інформацію компанії Alès Groupe.

Хесус Гонсалес народився в 1930 році в Іспанії. Коли хлопчикові було сім років, його родина втекла від громадянської війни на батьківщині, яка привела до влади диктатора Франсиско Франко, і переселилася до Франції.

У перукарське мистецтво Алес закохався ще будучи підлітком - він працював кур'єром в одному з відомих паризьких салонів, а потім став майстром-перукарем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За свою кар'єру Алес встиг попрацювати з багатьма знаменитостями, включаючи, наприклад, Марію Каллас, Катрін Деньов і Жаклін Кеннеді. Він заснував косметичну компанію Ales Groupe, яка створювала бережливі засоби для догляду за волоссям на рослинній основі.

"Від Катрін Деньов до Джекі Кеннеді. Патрік Алес створив образи найзнаменитіших людей і був піонером у створенні інноваційних засобів для догляду за волоссям на рослинній основі", - йдеться в заяві компанії.

Нагадаємо, помер чоловік з найромантичнішої пари на планеті.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер директор Mercedes AMG та автогонщик Нікі Лауда

Також Знай.ua писав, пішла з життя легендарна телеведуча Нен Вінтон