У березні 2020 року в Україні перерахують пенсії з урахуванням зростання зарплат і інфляції. Ця надбавка буде залежати від особистого коефіцієнта стажу і зарплати.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В 2019-му частина українців отримали підвищення на суму від 1000 грн, інші ж близько 300 грн. Щоб отримати більше, необхідно мати високий стаж (від 35 років).

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що навіть якщо продовжити працювати вже після виходу на пенсію, то виплату можуть перерахувати з урахуванням оновленого показника. Для того, щоб надбавка була високою, потрібно мати легальну зарплату вище середньої по країні.

Розмір надбавки буде індивідуальним. Розрахунковий розмір виплати (без урахування надбавок) збільшать на певний відсоток. Цей відсоток порахують як суму половини інфляції за 2019-й і половини від зростання середньої зарплати.

Нагадаємо, українцям показали детальну схему отримання грошей, всього кілька кроків.

Як повідомляв Знай. ua, Верховний суд прийняв доленосне рішення.

Також Знай. ua писав, що українцям розповіли, як отримати компенсацію за комуналку.