Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 3 вересня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Києві хочуть створити свій "Квартал 95": охопить найцінніше

Веселу і одночасно серйозну пропозицію про створення окремої локації "95 квартал" незабаром повинні розглянути депутати Київради. Планується, що до неї увійдуть будівлі історико-культурної спадщини, розташовані поряд з урядовим кварталом. Деталі з'ясовували Знай.uа.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як депутати себе імунітету позбавляли: боса Кондратюк, "однорукий" Тищенко і полохливий Вакарчук

Народні депутати конституційною більшістю проголосували у другому читанні за законопроект, що ліквідує депутатську недоторканність. В силу цей закон вступить з 1 січня 2020 року.

Добкіна засікли в зовсім несподіваному місці: схоже, грошей ніхто так і не дав

Колишнього нардепа Михайла Добкіна побачили в літаку, як той пакує свій багаж у верхній відсік. Про це йдеться в повідомленні телеграм-каналу Ху*вий Харків.

Бездомний мільйонер на Jaguar: новий прем'єр Гончарук задекларував доходи, українці оніміли

Новий прем'єр-міністр України Олексій Гончарук задекларував 1851000 гривень доходу за 2018 рік. Відповідні дані містяться в його електронній декларації.

"Хочу займатися коханням день і ніч": "служниця народу" після зняття недоторканності пустилася берега в Раді

У деяких нардепів вираз "зняття недоторканності" викликає асоціації, пов'язані з іншої "недоторканністю". Олена Криворучкина, яка пройшла в парламент з мажоритарному округу в Кривому Розі від партії "Слуга народу", вирішила повідомити про рішення ВР коханому.