У середу, 4 вересня, о 12:00 відбудеться перше засідання за позовом організації по захисту прав тварин "Відкриті клітки України" проти Одеського державного цирку.

Варто відзначити, що це безпрецедентний випадок для України, адже Одеський цирк може стати першою держустановою в нашій країні, яка припинить свою діяльність з дикими тваринами або буде змушена зупинити свою діяльність повністю.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Експлуатація і тортури тварин заради розваг - неприпустимі в цілому. У разі ж Одеського цирку ми бачимо не просто знущання над живими істотами, але і систематичне ігнорування вимог державної екологічної інспекції, що триває не перший рік", - заявила Оксана Осадчук, представник ГО" Відкриті клітки Україна".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, рік тому Одеський цирк зобов'язали припинити діяльність, пов'язану з дикими тваринами на постійній основі. Держустанова відмовилася виконувати припис, а нещодавно запустила програму "Льодове царство", у якій задіяно диких тварин. За результатами перевірки встановлено, що дикі тварини знаходиться у клітках у 8 і 16 разів менших за мінімальну площу.

Нагадаємо, Ашан почав блокувати обурених клієнтів у соцмережах.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, українські активісти підозрюють Ашан у кривавому злочині.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали жорстокі вбивства українських корів за кордоном.