Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України в середу, 4 вересня. Порівняно з показниками у вівторок, 3 вересня, гривня трохи ослабла в своїх позиціях, її показник – 25,29 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют НБУ на 4 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2529,6865 гривень;
- 100 євро – 2766,8977 гривень;

Таким чином, долар став дорожче на три копійки. При цьому євро знизився в ціні ще на 4 копійки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, НБУ зафіксував приріст вилучених з обігу фальшивих купюр номіналом 500 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.