Як було відомо, що з січня по липень 2019 року до державного бюджету від розмитнення авто на "євробляхах" надійшло 7,084 мільярдів гривень. Про це повідомляє Державна казначейська служба України.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Так, у грудні ж 2018 року, за який відомство звітує окремо, надходження склали 861, 5 мільйона гривень.

Проте, в Держказначействі уточнюють, що враховували тільки ті автомобілі, які були ввезені на територію країни з 1 січня 2015 року по 8 листопада 2018 року, тобто до дня набрання чинності закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів".

Нагадаємо, що влади не залишають у спокої "евробляхеров".

Як повідомляв портал Знай.ua, новий законопроект пропонує відстрочити введення штрафів за не розмитнені автомобілі. Зеленський пропонує Верховній Раді продовжити строк митного оформлення автомобілів на іноземних номерах ще на три місяці.

Також портал Знай.ua писав, що "евробляхи" при Зеленсоком отримають унікальний шанс.