З'явилася інформація, що з 1 жовтня 2019 року зміниться порядок надання субсидій населенню. Так, відповідну постанову прийнято на урядовому засіданні 14 серпня 2019 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Житлову субсидію не призначать:

- якщо опалювальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. м для квартир у багатоквартирному будинку, 200 кв. м для індивідуальних будинків (крім житлових приміщень дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, багатодітних родин, сімей, в яких на початок місяця, з якого призначається субсидія, проживають троє і більше дітей, з урахуванням тих, над якими встановлена опіка чи піклування);

- якщо хто-небудь із складу домогосподарства або член сім'ї має у власності транспортний засіб, що підлягає реєстрації і з дати випуску якого пройшло менше 5 років (крім мопеда).

(Це не стосується транспортних засобів, отриманих безоплатно або придбані на пільгових умовах через структурні підрозділи з питань соцзахисту населення.)

- субсидію не призначать одночасно за зареєстрованим місцем проживання особи і за місцем його фактичного проживання.

Нагадаємо, готуйте тазики: у Києві три дні не буде води, адреси "щасливчиків".

Як повідомляв Знай.uа євробляхам дали зелене світло: як змінить новий закон життя водіїв.

Знай.uа писав, субсидії при Зеленскому: мільйонів українців позбавлять пільг, кому доведеться важко з комуналкою.