У четвер, 5 вересня, у Кривому Розі очікується хмарна погода без опадів. За інформацією синоптиків, вночі температура опуститься до +18°, вранці стовпчики термометрів піднімуться до +22°.
Опівдні буде спекотно - до +30°, а ввечері похолодає до +24°.

Вологість повітря складе від 23-39%. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, що 5 вересня відзначається день святого Луппа. В давнину українці вірили, що погоду цього дня передвіщають журавлі: якщо вони на південь потягнули, то зима наступить рання; якщо журавлі полетять низько - зима буде теплою; полетять високо - холодна; якщо летять низько, швидко, мовчки - можна чекати негоди. Крім того, 5 вересня відзначають Міжнародний день благодійності, метою якого є залучення уваги до гумунитарным місій.

Нагадаємо, під Дніпром копи накрили банду "горе-бізнесменів".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, під Дніпром некеровані машини зіткнулися лоб в лоб, троє загиблих.

Також "Знай.ua" писав, рідне місто Зеленського може не пережити зиму.