Нікітюк озброїлась "важкою артилерією" і поїхала на Донбас: спокусливі груди і міні-спідниця б'ють наповал

Відома українська телеведуча Леся Никитюк опублікувала новий знімок, зроблений на території суднобудівного заводу в Маріуполі.

Леся Никитюк продовжує зйомки свого всеукраїнського тревел-шоу Le Маршрутка і їздить по країні в пошуках незвичайних об'єктів, про які зовсім скоро розповість з екрану телевізорів. Відпочивши і набравшись сил на турецькому курорті Бодрум, зірка приступила до роботи. Леді Ле попрямувала до Маріуполя, де задіяна на зйомках випуску проекту.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

Порошенко розповів, як він "допоміг" звільнити Сенцова і всіх полонених: "Пишаюся"

У суботу, 7 вересня, між Україною і Росією відбувся обмін утримуваними особами. Із російського СІЗО "Лефортово" вранці виїхали два автобуси, в яких імовірно перебували наші кремлівські бранці. Зараз вони вже в Україні, біля трапу їх зустріли родичі та президент Володимир Зеленський. Також не зміг змовчати про таку подію колишній глава держави Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк
Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк

Меган Маркл повернеться у кіно наперекір усім: палац у паніці, за герцогиню всерйоз взявся Голлівуд

Стало відомо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл замість професійних королівських радників співпрацює з "таємницею командою" з Голлівуду. Як повідомляють інсайдери, 38-річна дружина принца Гаррі зберегла зв'язку зі своїм голлівудським агентом Ніком Коллінзом, а також адвокатом Ріком Дженоу і бізнес-менеджером Ендрю Мейером. Саме вони дають герцогині поради і керують її кар'єрою.

Меган Маркл
Меган Маркл

Подоляк показав хвилини щастя для українських полонених, радість переповнює: "Драма в прямому ефірі"

Еоційна і напружена зустріч справжніх бранців гібридного XXI століття. Безумовні громадяни України, які заплатили неймовірну особисту ціну, пережили повноцінне пекло і залишилися на плаву, повернулись додому. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook політтехнолог Михайло Подоляк.

В'язні Путіна вже на рідній землі: Україна сльозами зустрічає політв'язнів

Субота, 7 вересня, стала важливим днем для України - незаконно утримувані в'язні Кремля нарешті повернулися на рідну землю.

Ранок почався з обнадійливих новин – всі ЗМІ облетіла інформація, що в Москві з СІЗО "Лефортово" виїхали автобуси, на яких вивезли українських полонених, котрі включені у списки на обмін.