Стало відомо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл замість професійних королівських радників співпрацює з "таємницею командою" з Голлівуду. Як повідомляють інсайдери, 38-річна дружина принца Гаррі зберегла зв'язку зі своїм голлівудським агентом Ніком Коллінзом, а також адвокатом Ріком Дженоу і бізнес-менеджером Ендрю Мейером. Саме вони дають герцогині поради і керують її кар'єрою.

Інсайдери повідомляють, що Меган Маркл не збирається повністю присвячувати себе справам королевсокого палацу. Так, вона підшукує відповідну роль у кіно і має намір написати книгу для дітей. Саме тріо її друзів з Голлівуду збирається допомогти з її публікацією, що вкрай турбує Букенгемський палац.

"Оскільки вона є повноцінним членом королівської сім'ї, очікувалося, що такого роду роботою буде займатися тільки палацовий персонал, який зуміє знайти баланс між індивідуальними бажаннями і інтересами монархії в загалому. Ясно, що вона хоче продовжувати оточувати себе людьми з Голлівуду. Це не те, чого від неї чекали", — повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, королева вразила світ стрункою фігурою у стильному вбранні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Чарльз і королева Єлизавета II гучно поскандалили через смерть принцеси Діани.

Також "Знай.uа" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл блиснули соковитими формами в гарячих бікіні, принців все влаштовує.