27 і 28 вересня Землю накриє надпотужна магнітна буря. Зараз метеорологи б'ють на сполох та намагають попередити про небезпеку все людство, адже сила метеоудару досягне рівня G2.

Цю інформацію повідомляє лабораторія рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Україну знову накриє магнітна буря
Україну знову накриє магнітна буря

За словами метеорологів, до 27 вересня можна бути спокійними, адже обурення магнітосфери не передбачається.

У ці дні метеочутливі люди можуть відчувати нездужання: головний біль, страждати від підвищеного тиску, відчувати слабкість. Щоб мінімізувати симптоми, медики радять дотримуватися режиму сну, відмовитися від алкогольних напоїв, не переїдати, а також більше часу проводити на свіжому повітрі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Магнітна буря

Нагадаємо, 36 годин лютував ураган Доріан на Багамських островах. Він обрушився на Багами 2 вересня і залишив по собі жахливі руйнування. Максимальна швидкість вітру досягала 354 км в годину. Найбільше від буревію постраждали острови Абако і Гранд-Багама, деякі з їхніх районів були цілком зруйновані стихією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ураган "Доріан" змітає узбережжя з лиця Землі: апокаліпсис близько, катастрофічний вітер руйнує все навколо.

Також "Знай.ua" писав, що із Трампом стався курйозний випадок, він привітав Польщу з вторгненням нацистів.