Стало відомо, що у анексованому Росією Криму більшість жителів бойкотували незаконні вибори місцевих депутатів. Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook .

"Як би не тужилася Москва, більшість жителів тимчасово окупованого Криму дружно бойкотували незаконні вибори місцевих депутатів, проведених російськими окупантами", – повідомив Чубаров.

Він додав, що на виборчі дільниці не прийшли багато з тих, хто "ще 5 років тому розмахував російським триколором на кримських площах".

"Панічний настрій членів "виборчкому Республіки Крим" характеризує і сайт вищевказаного "виборчкому", що завис на показниках до 18:00. До цього часу вихід з Криму, згідно з даного сайту, склав 28,28%", – уточнив Чубаров.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що затримку на сайті місцеві активісти пояснюють поспішними діями окупантів щодо внесення цифр, які повинні прикрити велике скорочення прихильників Москви в Криму.

Нагадаємо, що Грузія відмовилася визнавати так звані місцеві вибори в Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерт передбачив фінал "тісного спілкування" Зеленського з Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зробив неймовірний подарунок звільненим морякам.