Кортеж президента України Володимира Зеленського під час його візиту на Рівненщину приємно здивував українців. Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікувала журналістка Вікторія Мамотюк. У підписі до ролика вона дуже здивувалася тому, як скромно пересувається президент.

“За всіх президентів, вперше бачу такий кортеж – назустріч їдуть фури, дороги не перекриті, розгоночні авто відсутні, без мигалок, правоохоронців на дорозі немає, мєнти не бігають з намиленимм дупами – Володимир Зеленський їде в Острог”, – написала Мамотюк

Відзначимо, що Володимир Зеленський прибув з візитом в Рівненську область для того, аби зустрітися із студентами Національного університету «Острозька академія». Варто відзначити, що глава держави розпочав свій візит у чудовому настрої, про що він сам розповів присутнім.

Наразі президент Зеленського вже зустрівся з студентами.

За всіх президентів, вперше бачу такий кортеж - назустріч їдуть фури, дороги не перекриті, розгоночні авто відсутні, без мигалок, правоохоронців на дорозі немає, мєнти не бігають з намиленимм дупами - Володимир Зеленський їде в Острог.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще
Geplaatst door Вікторія Мамотюк op Dinsdag 10 september 2019

Нагадаємо, Денисова пояснила, чому Зеленський приховує деталі обміну полоненими.

Як повідомляв Знай.uа Філатов "загрався" з Новим мостом, ремонтують після відкриття: що відбувається.

Знай.uа писав, не Богданом єдиним: хто крім правої руки Зеленського "засвітився" на весіллі в Сен-Тропе.