Національний банк України встановив офіційний курс долара на середу, 11 вересня, на рівні 24,88 гривні за долар. В останній раз курс долара опускався нижче 25 гривень у серпні 2016 року. Передає hromadske.

Варто відзначити, що за день НБУ знизив офіційний курс американської валют на 14 копійок, а за останні кілька місяців долар подешевшав більш ніж на 2 гривні.

За даними Національного банку України, курс іноземних валют підтримується цінами на товари українського експорту.

обмін валют
обмін валют

"Протягом січня-серпня 2019 на ринку спостерігалася переважно чиста пропозиція валюти. Гривню підтримували не один, а відразу кілька факторів: сприятлива зовнішня цінова кон'юнктура для товарів українського експорту, зокрема аграрної та металургійної продукції, і стабільні надходження експортної виручки", - повідомили у прес-службі Нацбанку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського під мікроскопом перевірять кожного субсидіанта.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ПриватБанк підловили на списування грошей з особових рахунків клієнтів.

Також "Знай.ua" писав, куди їздять українці і які зарплати отримують за кордоном.