Колишній бранець Кремля Олег Сенцов не знаходиться в лікарні на стаціонарному і амбулаторному лікуванні. Він відмовився від подальшого лікування, натомість попросив покласти в лікарню його маму. А Едему Бекірову зробили дуже складну операцію. Інші звільнені політв'язні та моряки знаходяться під наглядом лікарів.

Режисер Олег Сенцов, бранець Кремля
Режисер Олег Сенцов, бранець Кремля

Про це журналістам розповів заступник головного лікаря "Феофанії" Андрій Строкань.

"Олег Сенцов не лікується. Ми не будемо його примусово лікувати. Він зараз є в лікарні, але він не госпіталізований і він не обстежується. Він не знаходиться в лікарні на стаціонарному і амбулаторному лікуванні", - наголосив Андрій Строкань.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова наголосила, що звільнені політв'язні потребують державної медичної допомоги, у тому числі психологічної підтримки.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

"У нас як було так і залишилось вісім пацієнтів, які були звільнені з полону і разом з ними вісім їхніх родичів, які також госпіталізовані і знаходяться на лікуванні в нашому стаціонарі. Сьогодні повернувся Олег Сенцов, він госпіталізуватися і обстежуватися не хоче, але його мама на даний момент госпіталізована і проходить курс відповідної терапії", – сказав лікар.

Відповідаючи на запитання, чому Сенцов відмовився лікуватися і чи він здоровий, Строкань зауважив, що “він вважає себе на даному етапі достатньо фізично і емоційно здоровим, це його право і вибір”.

Нагадаємо, ураження серця та нирок: стало відомо, як Кремль "відгодовує" Сенцова.

Як повідомляв Знай.uа Олег Сенцов став лауреатом престижної міжнародної премії.

Знай.uа писав, справжнє пекло: тривожний лист від Сущенка сколихнув мережу.