У середу, 11 вересня, в головний офіс державного «Приватбанку» в Дніпрі прибула група осіб за підтримки спецназу поліції для проведення обшуку за визначенням Жовтневого районного суду. Про це повідомляє прес-служба банку.

Ухвалу суду було видано 9 вересня, підставою для визначення стало нібито перевищення посадовими особами банку своїх повноважень при укладанні договорів з міжнародними та українськими рекрутинговими, консалтинговими та юридичними компаніями.

«Викликає стурбованість, що під обґрунтуванням нібито «незаконність» залучення рекрутингових компаній, районний відділ поліції, поліція області і прокуратура намагаються вилучити до всіх документів, пов'язаними з юридичним захистом банку», — вказується в повідомленні.

У прес-службі також зазначають, що «ПриватБанк» здійснює свою діяльність відповідно до законодавства та співпрацює з органами, у тому числі своєчасно надає документи за рішенням судів.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, проведення оперативних заходів щодо примусової виїмки декількох документів з залученням невиправданої кількості спецназу поліції і невідомих осіб банк розцінює як тиск та перешкоджання нормальній роботі офісу.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" виставив на продаж 9 своїх нафтобаз по всій країні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі підірвали ПриватБанк.

Також портал Знай.uа писав, що з карток Приватбанку почали пропадати гроші.