Підозрюваний у справі МН17 Цемах вирішив повернутися в Україну: тікає з Росії

Стало відомо, що Володимир Цемах тепер не є ключовим свідком у справі збитого малайзійського літака рейсу MH17 над Донбасом, а підозрюваним. Справу перекваліфікували Нідерланди. Перед звільненням Цемаха слідчі допитали його в Києві. Про перекваліфікацію повідомила депутат Європарламенту від Нідерландів Каті Пірі.

Імпічмент Зеленського: як звільнити українського лідера, "люди полюбили його авансом"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У вівторок, 10 вересня, Верховна Рада прийняла закон про імпічмент президента. Підтримали всього 245 депутатів, з яких 244 з президентської партії. У середу, 11 вересня, в медіацентрі Інформатора політичний консультант розповів, можливо відправити президента у відставку згідно нововведень.

Гіркін оголосив про відступ терористів: "Залишили без бою, 5 років тримали позиції"

Екс-ватажок терористів на Дрнбасі Ігор Гіркін, відомий також як Стрєлков, заявив про втрату важливої позиції путінськими найманцями. Підрозділ незаконного військового формування покинув одну з важливих позицій на хуторі Петровському на Донбасі.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Відставка Авакова: з'явилася офіційна заява

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував інформацію, що з'явилася в деяких Telegram-каналах про його відставку, йдеться на сайті "Хвиля". Так, увечері 11 вересня в кількох Тelegram-каналах з'явилися повідомлення про відставку Авакова. В цих текстах канали посилалися на власні джерела. Вже пізніше і сам Міністр внутрішніх справ України прокоментував дану інформацію.

Опалювальний сезон 2019: українці заплатять за тепло навіть не маючи батарей

Навіть якщо споживач відключений від системи централізованого теплопостачання, це не звільняє його від оплати за послуги. Про це свідчить постанова КГС ВС від 19 серпня 2019 року № 226/1437/16-ц, що підтверджує наступна ситуація у суді.