Найближчим часом на українців чекає дві хвилі підвищення пенсій. Так, колишній віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розповів докладно про план підвищення пенсій.

Відомо, що перше підвищення заплановано на 1 грудня 2019 року, і пов'язано зі зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних. За стандартами мінімальна пенсія дорівнює прожитковому мінімуму. Сьогодні це 1564 грн. Про це повідомляє "Хвиля".

Пенсія
Пенсія

"З 1 грудня буде 1638 грн. На 74 грн зросте пенсія у більшості пенсіонерів, у яких пенсія залежить від прожиткового мінімуму. Це невелика кількість пенсіонерів – близько 1-1,5 млн осіб", — уточнює Павло Розенко і відразу додає: "Високооплачувані" пенсіонери отримають більше на 740 грн. Проміжних підвищень 200-300 грн не буде. Це зафіксовано в бюджеті".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Друге підвищення заплановано на 1 березня 2020 року, відповідно до затвердженої пенсійної реформи.

"Там буде чергове осучаснення пенсій, воно торкнеться практично всіх категорій пенсіонерів", – прокоментував колишній віце-прем'єр.

Нагадаємо, Дмитро Давтян "заробив" мільйони за час роботи в КМДА, документи потрапили в мережу.

Як повідомляв Знай.uа опалювальний сезон 2019: українці заплатять за тепло навіть не маючи батарей.

Знай.uа писав, "Не знаю, чи виживу я... Я так сильно вас люблю": останні слова жертв найбільшого теракту в світі.