У Польщі місцевий чоловік застрелив 26-річну українку і спробував сховатися у Німеччині. Заробітчанка працювала в пральні на околиці міста Гожув-Великопольський. Хлопець приїхав провідати її посеред робочого дня, а потім розстріляв на очах у колег.

"Менеджер намагався їй допомогти, повернути до тями. Він був неподалік і почув постріл. Втім, реанімувати її було вже неможливо. Голова була повністю розбита", - розповідає свідок події.

Як повідомляється в поліції, вбивця на ім'я Павло і жертва на ім'я Христина - колишні кохані. За кілька місяців до трагедії дівчина вирішила розірвати стосунки, але Павло не відступився. Через надмірну нав'язливість колишнього хлопця Христині довелося звернутися у поліцію, і його зобов'язали виплатити штраф 500 злотих.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правоохоронці стверджують, що хлопець усвідомлено вистрілив на поразку і всі його дії були сплановані. Після скоєного злочину він спробував втекти у сусідню Німеччину, але його затримали німецькі поліцейські. Водій дістав пістолет і почав погрожувати, на прохання опустити зброю не реагував. Поліція змушена була стріляти - Павло помер на місці.

Нагадаємо, мати загинула від рук рідного сина, душив заради пральної машини.

Раніше Знай.ua повідомляв, страшна розправа вразила Одесу, загинули в страшних муках.

Також Знай.ua писав, на малій батьківщині Зеленського обстріляли людей, живі позаздрили мертвим.