"ПриватБанк" запустить в Україні перший проект верифікації клієнтів, заснований на поведінковій біометрії. Проект, заснований на технології NuDetect, допоможе у прогресивній і безпечнтій аутентифікації.

NuDetect дозволить онлайн-банкінгу та мобільному додатку Приват24 перевіряти клієнтів за їхньоюю унікальною поведінкою при взаємодії з пристроями або додатками. Рішення аналізує безліч сигналів, серед яких характеристики пристрою, пасивні біометричні та поведінкові показники. Зміни у поведінці будуть сигналізувати про ризик.

"Поведінкові дані таких взаємодій аналізуються в режимі реального часу, щоб забезпечити достовірну оцінку ризиків користувачів — це допомагає компаніям запобігти потенційні вторгненням і атакам. Інформація, що ідентифікує особу, не зберігається, і дані ніколи не будуть доступні хакерам. «Пасивна» біометрія дозволяє перевірити користувача без яких-небудь додаткових зусиль з його боку", — розповіла Наталія Кангіна, керівник напрямку digital продуктів Mastercard в Україні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, "ПриватБанк" запустив революційний сервіс "оплати обличчям".

Раніше Знай.ua повідомляв, ПриватБанк запустив оновлений Privat24.

Також Знай.ua писав, Укрзалізниця повторить долю Приватбанку.