Голова військово-цивільної адміністрації селища Зайцево Володимир Веселкин опублікував на своїй сторінці в Instagram цікаве фото з прифронтової зони. На ньому зображена купюра номіналом у 50 російських рублів, на якій написано: "Як вже з*єбало це "ДНР". Передає "Хвиля".

Веселкин зазначив, що співчуває автору.

"Коли тобі сумно, пам'ятай, що хтось живе у цій д*пі! Я не сміюсь, я співчуваю з гумором автору фото…", - сказано у повідомленні.

Варто відзначити, що Володимир Веселкин балотувався у Верховну Раду України по 51-му виборчому округу, але не пройшов. Він військово-цивільної адміністрації селища Зайцево, по якому проходить лінія фронту. Тут розташовуються також дві виборчі дільниці, які залишилися на підконтрольній українській владі території. Вони розташовані у сірій зоні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, звільнений з російської в'язниці режисер Олег Сенцов передав Володимиру Зеленському пластикову синьо-жовту банку зі своєї тюремною биркою.

Раніше Знай.ua повідомляв, Донбас перетворився на вогняну яму, небо не вберегло українців від куль.

Також Знай.ua писав, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.