З понеділка, 16 вересня, Пенсійний фонд України починає впроваджувати у тестовому форматі новий електронний сервіс – мобільний додаток "пенсійний фонд". Відповідне повідомлення з'явилося ща сайті фонду.

"Відтепер громадяни україни мають можливість доступу до електронних сервісів Фонду в зручному форматі з мобільних пристроїв — смартфонів і планшетів", — йдеться у повідомленні.

При цьому проект "Пенсійний фонд України в смартфоні" розроблявся з метою реалізації розвитку системи надання електронних послуг "Е-пенсія". Він зроблений для того, щоб забезпечити максимально зручний і оперативна взаємодія громадян з Пенсійним фондом України.

Мобільний додаток "Пенсійний фонд" забезпечує:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
  • користування електронними послугами Фонду з мобільних пристроїв;
  • доступ всім працюючим (застрахованим особам) до інформації, що міститься в електронній обліковій картці соціального страхування, що міститься в Реєстрі застрахованих осіб за анкетних даних, заробітної плати та інформації про набутого страхового стажу;
  • захист прав застрахованих осіб шляхом контролю за сплатою страхувальниками страхових внесків;
  • доступ пенсіонерів до даних електронної пенсійного справи;
  • оперативний доступ до Електронного реєстру листків непрацездатності;
  • підвищення якості надання послуг.

Нагадаємо, українцям пояснили, від чого залежить розмір пенсії.

Як повідомляв Знай. ua, українцям порадили, як збільшити пенсію.

Також Знай. ua писав, що як подати документи і заощадити на комуналці.