кримчани
кримчани

У Путіна задумали страшне: Крим зникне в одну мить, окупантам він більше не потрібний

Стало відомо, що так званий віце-прем'єр уряду окупованого Криму Георгій Мурадов підтримав перейменування півострова на Республіку Крим - Тавриду. Про це він заявив на міжнародному симпозіумі "Кримська Еллада: грецька спадщина Тавриди".

зарплата
зарплата

До Польщі їздити не доведеться: у Кабміні озвучили українцям прогноз на зарплату в 2020

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Кабінет міністрів України заклав у державний бюджет 2020 року середню зарплату в Україні на рівні 12 540 гривень. Підвищення мінімальної зарплати, а також висока конкуренція за робочу силу є головними факторами підвищення середньої заробітної плати українців. Про це йдеться в пояснювальній записці до законопроекту про держбюджет №2000.

В "ЛНР" заарештували скандального ватажка МВС: бойовики проводять масштабні обшуки у терориста

Стало відомо, що одіозного "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета звільнили з займаної посади і заарештували на території окупованого Луганська. Про це повідомили джерела в Луганську.

Володимир Путін
Володимир Путін

Війні незабаром кінець: у Зеленського розкрили важливий нюанс щодо переговорів з Путіним

Керівник Офісу президента Андрій Богдан розповів про контакти Зеленського з Путіним. Президент України Володимир Зеленський тричі спілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним по телефону, а керівник Офісу президента Андрій Богдан не зміг поговорити з керівником Адміністрації президента РФ. Про це Богдан розповів в інтерв'ю виданню "ВВС".

"На нас напала група людей, мого чоловіка побили": Супрун розповіла про погрози і переслідування її родини

Колишня глава МОЗ України Уляна Супрун поскаржилася, що під час роботи в міністерстві регулярно отримувала повідомлення з погрозами. Це відбулося після звільнення Катерини Амосової з посади ректора Національного медуніверситету ім. А. Богомольця.