В Ужгороді виявили занедбані нерозмитнені автомобілі. Зазвичай таку картину можна спостерігати на кордоні з Україною, однак на цей раз все не так просто, передає Politeka.

Десятки нерозмитнених авто зібрані на майданчику біля ринку Краснодонців. Сюди звозять не покинуті, а конфісковані машини.

На цей майданчик потрапляють машини, які суд відбирав за порушення митних правил або контрабанду.

За законом їх повинні три рази виставити на аукціон, а якщо покупець не знайшовся – можна віддати машину благодійної організації або утилізувати.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Однак більша частина цих автомобілів на єврономерах нікому не потрібні. Частина з них повільно розбирають на запчастини.

При цьому зараз Верховна Рада підтримала законопроект Володимира Зеленського за евробляхам і водіям надали час до Нового року для того, щоб легалізувати свої транспортні засоби.

зокрема, народні депутати відтермінували введення драконівських штрафів та конфіскацій транспортних засобів до Нового року.

За час, поки закон про санкції для власників евроблях діяв, було складено 243 протоколу про порушення митних правил. У президента Володимира Зеленського підкреслили, що дана відстрочка буде останньою, а за цей час робоча група працюватиме над створенням законопроекту, який буде регулювати чіткі правила розмитнення авто.

Нагадаємо, що буде з космічними штрафами і обіцянками Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський врятує "евробляхеров".

Також Знай. ua писав, що Рада відстрочила штрафи для "евробляхеров".