З'явилася інформація, що в Україні до кінця поточного року американська валюта може влаштувати реальні "перевантаження" для гривні. Очікується, що долар може стрибнути до 27 гривень. Варто зазначити, що Національний банк України у середині вересня 2019 року оцінює валюту США в 24,77 грн/$.

Так, ціна на долар може досягти рекорду за останні три роки. Про це заявив директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин.

обмін валют
обмін валют

У цьому році динаміка курсу відрізняється від минулих періодів, пояснює експерт. Традиційно з осені і до нового року починається період девальвації, але в цьому році традиція була порушена.

"В цьому році трохи незвичайна ситуація. До кінця року долар може коштувати до 27 гривень. Це не повинно призвести до негативних наслідків", – заявив Юрчишин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За його словами, зриву бюджету очікувати не варто. Фактори, які впливали на зростання національної валюти, завершилися. Він прогнозує, що до кінця року ситуація відновиться.

Нагадаємо, комусь добре насолила: поліція озвучила основну версію пожежі в будинку Гонтарєвої.

Як повідомляв Знай.иа поліція, казино, стриптизерки і багато кокаїну: як відгуляв день народження син Гонтарєвої, фото 18+.

Знай.иа писав, пожежу в будинку Гонтарєвої завалив українські євробонди: до чого призвели суперечки навколо ПриватБанку.