Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 18 вересня.

Загрожує довічне: Аваков вирішив долю Белько, який влаштував теракт на мосту Метро

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів екстрений брифінг за участю начальника поліції Києва Андрія Крищенко прямо біля мосту Метро, де правоохоронці спецпідрозділів КОРД і Альфа затримали Олексія Белько, який заявив про замінування споруди 18 вересня.

За підсумками брифінгу стало відомо, що затриманому "терористу" загрожує довічне.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Гонтарєва головний ворог України, бандит і корупціонер": екс-глава Нацбанку розповіла про листи в Лондоні

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Ексглава НБУ Валерія Гонтарєва розповіла, що нардеп від Слуги народу Олександр Дубинський відправив на адресу Лондонської школи економіки близько тисячі негативних листів про неї. Депутат звинуватив її у розкраданні бюджетних коштів, пише “HB Україна”. Як наголошується, всі листи були однакового змісту.

Україна погодилася на особливий статус Донбасу: "формулу Штайнмайера" вступає в силу

Пристайко заявив, що погодився на застосування "формули Штайнмайєра"
Пристайко заявив, що погодився на застосування "формули Штайнмайєра"

Міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що Україна дала згоду на застосування "формули Штайнмайера" для врегулювання ситуації на окупованій частині Донбасу.

Так звана "формула Штайнмайера" офіційно узгоджена з українською владою, зокрема, Міністерством закордонних справ.

Зеленський знайшов місце Порошенка у "Кварталі", Кошовий не повірив своїм вухам: "Добре пародіює"

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Друг президента Володимира Зеленського, актор «Кварталу 95» Євген Кошовий виступив у рамках 15-го фестивалю «Весело» у Туреччині з жартом про екс-гаранта Петра Порошенка.

У мережі з'явилося відео, на якому Кошовий намагається пояснити, що таке «Квартал» без Зеленського, але йому телефонують на мобільний і відволікають. Виявилося, що це вийшов на зв'язок Володимир Зеленський, щоб дізнатися, як справи у його колишніх колег.

У Зеленського готуються ввести миротворців на Донбас: названа єдина умова

Україна розглядає введення миротворчої місії як один із можливих кроків у ситуації, якщо не вдасться врегулювати конфлікт на Донбасі з допомогою Мінських угод. Таку заяву зробив у середу, 18 вересня в Мінську міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко.