"Чужих дітей не буває" - ми всі звикли повторювати цю фразу, але навіть не уявляємо, наскільки потужне її значення.

Нещодавно до редакції Знай.ua звернулася по допомогу мама маленького Мар'яна Коберського, котрому поставили страшний діагноз - нейробластома або рак нервової системи. Ми не змогли пройти повз цієї ситуації, адже хлопчику терміново необхідне лікування.

Допоможіть врятувати життя півторарічного хлопчика - Мар’яна Коберського !

Допоможіть врятувати життя півторарічного хлопчика Мар’яна ! Чужих дітей не буває. Маленький Мар’ян Коберський бореться за життя. У півторарічної дитини страшний діагноз – нейробластома або рак нервової системи. Українські лікарі шансів на одужання не дають, а ось закордонні клініки вилікувати можуть. Терапія – дороговартісна – понад 300 тисяч євро. Для багатодітної сім’ї такі гроші – космічні. Тому батьки просять усіх небайдужих допомогти дитині жити.

Geplaatst door ТВ7+ Хмельницький телеканал. Україна op Woensdag 18 september 2019

Як відомо, українські лікарі шансів на одужання не дають, а ось закордонні клініки вилікувати можуть. Терапія – дороговартісна – понад 300 тисяч євро. Для багатодітної сім’ї такі гроші – космічні. Тому батьки просять усіх небайдужих допомогти дитині жити.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Сьогодні Мар' янчик з мамою - Ярославою прибули у Іспанську клініку на лікування. Переліт, Слава Богу, хлопчик пережив нормально. Вже сьогодні нашого хлопчика чекає на прийом особисто лікар - Мора. Переглянувши попередні обстеження, клініка дає 85 % на успішне лікування, у випадку Мар'янчика, це дуже гарний результат, адже дитина має рак 4 ст з метастазами у головний мозок, легені та печінку.

"Сьогоднішній день, для всієї нашої команди є радісний, адже ми розуміємо що знайшли Мар' яну лікаря - кращого з кращих, та є і печальні новини.. За ці вихідні наш збір впав, не знаємо що так його зупинило, можливо всі зраділи що хлопчик вже їде у Іспанію і видихнули...., чи те, що навіть маючи борг його не виженуть з лікування.. Допоки збір буде не закритий, ми немаємо права зупинитись.. Ми не можемо лишити цю дитину..", - йдеться у повідомленні.

Виявилося, що лишається всього 7 днів щоб виконати умови контракту, та внести другу суму, а це 35 000 євро. Але врятувати його реально, якщо згуртуватися і внести посильну допомогу.

"Згадуйте про нього якщо йдете пити каву, пожертвувавши чашечкою кави в день, ви даєте цій дитині шанс на життя.. Згадуйте за нього як купуєте пачку морозива.. Навіть маленькі суми надважливі", - зазначають рідні.

На скріншоті нижче ви можете знайти необхідні для сплати реквізити та контакти маленького українця. Допоможемо разом, адже чужих дітей і справді не буває.

Нагадаємо, у зоні відчуження ЧАЕС поліцейські затримали солдата-контрактника, якого два тижні вважали зниклим безвісти.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, коли в Україні переведуть годинники.

Також Знай.ua писав, що Верховна Рада перегляне закон про пенсійний вік для жінок, який був ветований ще п'ятим президентом.