Найважливіше та найцікавіше, що відбулося сьогодні, 20 вересня.

"Людям не потрібно давати подачки": у Зеленського не хочуть виділяти субсидії

Владимир Зеленский

У Верховній Раді почали з’являтися труднощі. Так, цього разу у Зеленського не знають, як зробити краще: чи зменшити ціну на газ, чи почати відділяти субсидії.

Як заявив, народний депутат України Ірина Верещук із партії “Слуга Народу”, що на даний момент держава постала перед вибором: або виділяти субсидії, чи знизити ціну на газ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У Кабміні придумали новий спосіб розмитнення "євроблях": що обов'язково потрібно знати

У Міністерстві інфраструктури України ведуть розробку проекту закону, який внесе зміни у порядок розмитнення ввезених на територію країни авто на європейських номерах. Відповідна інформація з'явилася на сайті відомства.

Тищенко зі "Слуги народу" посварився з журналісткою в Раді: "Навіщо ви це робите?"

Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"
Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко потрапив у черговий скандал, який пов'язаний з питанням журналістки. Скандальне відео з'явилося в Twitter видання Радіо Свобода. Депутат відмовився відповідати на питання журналістки, який був пов'язаний зі складом Кабінету міністрів України.

Прогноз погоди на зиму: нам брехали, кліматолог розповіла правду про пекельні холоди

сувора зима
сувора зима

В Україні зима 2019-2020 роки не стане бити морозних рекордів. Про це заявила доцент кафедри моніторингу, природокористування та попередження надзвичайних ситуацій факультету екології ХНУ ім. Каразіна і кліматолог Надія Максименко.

У Авакова відбирають Нацгвардію: як Зеленський урізає сферу впливу "незмінного" міністра

Арсен Аваков
Арсен Аваков

В Офісі президента запропонували розділити Національну гвардію на три частини. З такою пропозицією вийшов глава ОП Андрій Богдан. Про це Богдан заявив в інтерв'ю для ВВС News Україна.

29 серпня Володимир Зеленський вніс до ВР законопроект про передачу президенту важелів управління Нацгвардією і виведення її з підпорядкування МВС.