У понеділок, 23 вересня, майже по всій території України очікується суха і сонячна погода. При цьому місцями може похолоднішати до +10 градусів.

Про це прогнозує відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Погода в Україні 23 вересня

Вона зазначила, що 23 вересня у південних та західних областях буде помірно тепла погода, температура повітря може коливатися від +18 до +23 градусів.

У той же час у багатьох регіонах країни буде прохолодніше, адже вдень очікується до +12 +17 градусів. Так, у Чернігівській, Сумській і Харківській областях Діденко обіцяє зниження температури до +10 градусів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У Києві в понеділок буде суха й трохи прохолодна погода. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть близько +13 +14 градусів.

Понеділок в Україні буде сухим та багато де сонячним. Тому взуття на роботу завтра обирайте замшеве, можна з тканини, не...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 22 september 2019

Нагадаємо, що водіям нагадали найголовніші "осінні" правила, що зберігають авто і життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, в жовтні українці відпочиватимуть 9 днів.

Також портал Знай.uа писав, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені.