Погода на 24 вересня в Україні: точний прогноз

У вівторок погода в Україні з одного боку порадує денним теплом і великою кількістю сонця, але з іншого боку вночі можливі вже заморозки. Вітер трохи стихне буде східного напрямку зі швидкістю 5-10 м/с.

Невелика хмарність з частим сонцем очікує західні області, Північ і Схід. У Центрі і на Півдні буде мінлива хмарність, а значить і сонце буде з'являтися рідше. Погода буде сухою і без опадів.

На Заході температура дещо підвищиться – від +14 до +21 градусів. Чим західніше, тим тепліше. Вночі від +3 до +8 градусів. Північні області чекають нічні заморозки – до -1 градусів. У Київській області від 0 до +2 градусів, теж не дуже тепло. Але вдень повітря прогріється від +10 до +14 градусів на Півночі. На Сході теж по всіх областях заморозки вночі, і температура від -1 до +1 градусів. Вдень у східних областях від +10 до +14 градусів. В Центрі хоч і не так багато сонця, але більш теплі ночі – від +3 до +8 градусів, а вдень від +14 до +19 градусів. Особливо тепло у Кропивницькому і у Вінниці. На Південь холод ще не добрався, тому тут вночі від +8 до +13 градусів, а вдень від +18 до +21 градуса. В Криму теж тепло – від +19 до +21, вдень від +8 до +10 градусів вночі.

Використовуйте сонячну погоду, щоб прогулятися, покататися на велосипеді, зробити всі роботи на вулиці, тому що в середу вже очікуються дощі, які повинні прийти з Заходу. Але разом з опадами прийде і невелике потепління за даними Укргідрометцентру.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря. Місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.