Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у вівторок, 24 вересня. Порівняно з показниками у понеділок, 23 вересня, гривня значно зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,32 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 24 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2432,7195 гривні;

- 100 євро – 2672,3424 гривень;

Таким чином, долар став дешевше ще на 11 копійок. При цьому євро також знизився в ціні на 22 копійки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Курс долара і євро 24 вересня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.