Українців попередили про аферу, якою користуються контори з оформлення швидких кредитів. Про це пише блогер Тетяна Гонченко на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами журналістки, при оформленні кредиту офіси використовують двоповерхову аферу, на яку "розводять наївних людей". Людина ведеться на рекламу, де йому пропонують швидкий мікрокредит, а потім потрапляє в грошову кабалу.

Гонченко наводить приклад українця, який бере у борг 5000 грн, довірившись рекламі, де йому пропонують швидко видати суму без особливих документів. Через кілька місяців ця сума виростає у кілька разів - 20-25 тисяч. Людині починають надзвонювати колектори, які пропонують "вирішити питання", виплативши 10000 гривень. Після оплати колектори зникають, а над людиною продовжує висіти борг в десятки тисяч.

"Я звичайно проти принципу #самавіновата. Але яка ж показова ілюстрація того, що треба щосили розвиватися і не бути тупими, щоб вижити у цьому світі", - підсумувала журналістка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, як відкрити ФОП в Україні.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Україні скасували важливий податок.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк не на жарт розгнівав українців - грошей як і не було.