Новий глава РНБО Олександр Данилюк заявив, що через місяць афера "Роттердам +" просто зникне. Про це політик повідомив під час брифінгу телеканалу ZIK.

"З 1 липня схема заробітку просто зникає", - заявив Данилюк.

Як пояснив політик, всі ті, від кого залежить впровадження ринку, мають ряд ризиків, якщо це рішення набуде чинності. Негативний ефект для громадян і економіки країни цілком реально зменшити. Але, як відзначив політик, для цього вони повинні працювати цілодобово і нести свою відповідальність.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Данилюк наголосив, що у разі відстрочки закону повинна бути проведена зустріч з депутатами Верховної Ради і це питання має стати пріоритетним.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, рекламний бігборд уряду Гройсмана викликав шквал іронії і спровокував гучний скандал.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Як повідомляв раніше Знай.uа українцям показали зарплати працівників Кабінету Міністрів за грудень 2018 року. І українським пенсіонерам такі суми не снилися навіть за кілька років.

Також портал Знай.uа інформував про те, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду закликав українців займатися любов'ю, а "про документи подбає Мін'юст".