Зірка "Глухаря" накидался в літаку і влаштував дебош

Російський актор Максим Аверін, якого знають по культового серіалу "Глухар", влаштував п'яний бешкет на борту літака.

Стало відомо, що випадок стався під час польоту літаком "Аерофлоту" з Барнаула в Москву. Про це пишуть росСМИ.

Артист був у нетверезому стані і голосно ображав членів екіпажу нецензурними виразами, також несхвально відгукувався про російської авіакомпанії.

В Україні проведуть перший перепис населення за 18 років

Міністр Кабміну Дмитро Дубілет заявив про те, що в 2020 році держава планує провести всеукраїнський перепис населення, яка обійдеться в 5 мільярдів гривень. Гроші будуть виділені з держбюджету.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що в уряді вважають більш ефективним зробити перепис населення в електронному вигляді. Як відомо, президент Зеленський видав указ Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних і юридичних осіб до електронних послуг, в який входить і перепис населення.

Зеленський розповів, навіщо Україні МВФ

Український президент Володимир Зеленський у Нью-Йорку провів зустріч із представниками рейтингових агентств і бондхолдерами.

Зеленський зазначив, що верховенство права, підтримання макроекономічної стабільності і стале економічне зростання України можливий завдяки співпраці з Міжнародним валютним фондом.

В Україні створять військову поліцію

Стало відомо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом. Відомство буде боротися з корупцією в оборонному секторі.

"Корупція всіх вже дістала. Час вирішувати це питання. Є всі органи, які необхідні для закриття питання. Ми подаємо закон про військової поліції, сподіваємось, він пройде. Потрібна нова антикорупційна програма — її треба переписувати. Тобто залишилася тільки політична воля йти до кінця в цих питаннях, і вона є", зазначив міністр оборони Андрій Загороднюк в інтерв'ю "Цензор.НЕМАЄ".

Між Тимошенко і Зеленським розгорівся конфлікт

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що категорично проти закону про ринок землі в Україні, який Зеленський хоче прийняти. Вона зазначила, що спочатку потрібно провести референдум.

Як зазначається, у своєму зверненні під час брифінгу до президента України Володимиру Зеленському Тимошенко зазначила, що питання про продаж землі в Україні є найбільш важливим і його не можна вирішувати 226 голосами. І перед проведенням нової реформи, спочатку варто провести всенародний референдум з питання продажу землі сільськогосподарського призначення.

"Укрпошта" підвищить тарифи на послуги

Всесвітній поштовий союз (ВПС) затвердив план підвищення тарифів на поштові послуги для всіх країн-експортерів, у тому числі і України. Це означає, що тарифи будуть підвищуватися з 2020 року та протягом п'яти років.

Дане рішення Всесвітнього поштового союзу зупинить вихід США з організації, який був запланований на жовтень 2019 року і допоможе не допустити зростання поштових тарифів по всьому світу в кілька разів.