У Донецькій області російські окупанти вирішили дати трохи розслабитися українським військовим і зменшили кількість порушень режиму припинення вогню. У той же час, кількість вибухів, порівняно з минулим звітним періодом, збільшилась.

Цю інформацію повідомляє місія в Донецьку, передає "Политека".

На північному заході від Горлівки, а також на південь і південно-південно-захід від Донецької фільтрувальної станції було зафіксовано найбільше вибухів. У повідомленні говориться, що в 500 метрах від камери спостерігачів розірвалося три снаряди.

Вибух на Донбасі

У Луганській області найчастіше фіксується режим припинення вогню в районах на південний захід від Кряківки, на південний схід від Попасної, на південний захід від Первомайська, а також на схід від Золотого.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляють в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил, російські окупанти 23 рази обстрілювали позиції ЗСУ за минулу добу. Вони використовували гранатомети і стрілецьку зброю, а також заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 і 82 мм та озброєння БМП.

Нагадаємо, Зеленський ловить Трампа на виході? Українського президента немає в списку ООН.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський виступив на сесії Генасамблеї ООН президент назвав головну мету України.

Також Знай.uа писав, Зеленський в США дав переконливий відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".