Еротичний гороскоп на 28 вересня Овен

Овни сьогодні чекають від партнера занадто багато, і йому важко буде впоратися з усіма цими завданнями. Допоможіть йому, в хорошому сексі працюють двоє.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Телець

Вам доведеться змусити партнера замовкнути будь-яким способом. А все тому що всі ласки ідеальні, а от коментарі – просто жахливі.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Близнюки

В цей день ви можете дізнатися щось нове. Це завжди цікаво, але головне – не упустити момент і створити потрібний настрій.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Рак

Ваш партнер зажадає від вас максимум уваги, навіть якщо ви страшенно зайняті. Пояснення марні, просто дайте йому те, що він так хоче.

Гороскоп на вересень

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 вересня Лев

Якщо ви зосередите всі свої емоції на одній людині, то можете просто вибухнути, проведіть вечір з компанією друзів. Так ваша увага буде включена до інших.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Діва

Найбільше збуджуваим вас буде роль жертви або студентки на іспиті. Краще навіть не просити нікого із знайомих вам щось пояснювати – накинетеся.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Терези

Вас з партнером під час еротичних ігор чекає гармонія. Саме сьогодні ви будете для всіх просто ідеальною парою. Запам'ятайте і потім повторіть ще раз.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Скорпіон

Вам доведеться сьогодні стати для партнера інструктором в ліжку. Він начебто і знає, що потрібно робити, але не знає, як домогтися приголомшливого фіналу.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Стрілець

Зірки радять Стрільцям сьогодні не дуже прикидатися в ліжку. Якщо щось не подобається, краще відразу скажіть, що так буде краще для обох.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Козеріг

Щоб отримати справжню насолоду вам не обов'язково потрібно буде віддаватися любовним утіхам, навіть розмови про них принесуть вам чимало задоволення.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Водолій

Женіть геть нудні справи: навчання, роботу, домашні обов'язки. В цей день вам потрібно спочатку піти в цікаве місце, а потім зайнятися не менш цікавим пристрасним сексом.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Риби

Риб чекає довга еротична боротьба за вибір потрібної пози або ласки. І перемога залежить не від фізичної сили, а від хитрощів.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.