Існує велика кількість продуктів здатних уберегти організм від різних захворювань. Відбувається це за рахунок високого рівня антиоксидантів в їх складі. Такі продукти не тільки рятують людину про болячок, але й істотно впливають на тривалість життя.

Завдяки антиоксидантам, клітини в організмі людини захищені від небезпечного впливу вільних радикалів. При підвищенні концентрації останніх, клітини піддаються окисленню, яке викликає розвиток запалень і навіть онкологічних захворювань.

Дієтологи вважають кращим захисником від вільних радикалів зелений чай. Він лідер серед всіх напоїв і продуктів харчування за рівнем антиоксидантів. Лікарі радять пити зелений чай кожен день.

Ще один продукт з фантастичними властивостями - фініки. Вони також багаті амінокислотами, включаючи вкрай важливий для нервової системи триптофан. Глутамінова і нікотинова кислоти, що входять до складу цього продукту, забезпечать правильну роботу ШКТ і відновлять пошкоджені клітини.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наповнить ваш організм ретинолом обліпиха. Дієтологи вже давно розповідають про її приголомшливі властивості. Обліпиха забезпечить вашій шкірі ідеальний стан, а очі ніколи не втомляться від гаджетів.

Також лікарі радять щодня вживати кисломолочні вироби, чорницю і помідори.

Нагадаємо, досвідчені дієтологи поділилися секретом, як легко схуднути на 7 кілограм всього за два тижні.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти радять звернути увагу на ромашковий чай тим, хто хоче скинути зайві кілограми.

Також портал Знай.uа писав, що дієтологи назвали кращі продукти-карнітин, які коштують копійки.