Ми зібрали добірку найголовніших новин за ніч, 28 вересня, які ви могли пропустити.

У скандалі навколо розмови Трампа з Зеленським знайшли російський слід: "Доклали руку"

За словами Ненсі Пелосі, спікера Палати представників США до скандалу з телефонною розмовою глави Білого дому Дональда Трампа і президента України Володимира Зеленського причетна Росія.

"До речі, я думаю, що Росія доклала до цього руку", - наголосила речниця, коментуючи скандал навколо розмови президента США з Зеленським.

зустріч Зеленського і Трампа
зустріч Зеленського і Трампа

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До України йдуть серйозні зміни: з 1 жовтня платити податки доведеться “по-новому”

Вже з першого жовтня змінюються бюджетні рахунки для сплати платежів. А точніше, з 1 жовтня по 1 листопада діятиме перехідний період, коли одночасно будуть працювати як старі, так і нові рахунки. Проте, вже з 1 листопада будуть діяти тільки нові рахунки.

податки
податки

Офіс Зеленського перетворили на “парк розваг”

Юлія Мендель задоволена тим, що в офісі Зеленського встановили столик для гри в теніс. Адже відтепер вона зможе в нього грати. Відповідне відео з’явилося на Facebook-сторінці спільноти “Букви”.

На відео видно, як спікер глави держави Юлія Мендель грає в офісі Зеленського теніс.

“Повертаєшся із Сполучених Штатів і це вже не просто офіс, а прямо сучасний coworking, де можна пограти в теніс та послухати на кожному поверсі сучасну музику”, - говорить на відео Мендель.

Юлія Мендель
Юлія Мендель

Тепер не обов’язково мати посвідчення водія: в Україні запускають пілотний проект

Міністерство цифрової трансформації України запускає пілотний проект, який передбачає використання цифрових водійських прав замість пластикових. Щоправда, спочатку водій буде повинен завантажити відповідний додаток із QR-кодом. За допомогою нього правоохоронці і зможуть перевірити дійсність водійського посвідчення.

перевірка водійських прав
перевірка водійських прав

Зеленський особисто викреслив Данилюка зі списку делегації в США

Володимир Зеленський, президент України, особисто прибрав Олександра Данилюка зі списку офіційної делегації в США, як передає Telegram-канал УП, посилаючись на джерело ОП.

"Здається, це і стало останньою краплею для глави РНБО, який написав заяву про звільнення...", - повідомляють ЗМІ